forex trading logo

Custom Search
joomla
A sport erősíti a testet és a lelket PDF Nyomtatás E-mail
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2014. szeptember 21. vasárnap, 16:24

Hat csapat részvételével szervezett kispályás serdülő labdarúgótornát a KMKSZ Nagydobronyi Alapszervezete. A Pirosarany-kupa megszervezését a Bethlen Gábor Alap, a nagydobronyi Magyar Fiatalokért Sport és Kulturális Alapítvány, valamint a Nagydobronyi Községi Tanács és a helyi középiskola támogatta.
Őr Hidi László, a KMKSZ Nagydobronyi Alapszervezetének elnöke megnyitóbeszédében hangsúlyozta: „A sport erősíti a testet és a lelket, a csapatjáték fejleszti az együttműködő készséget. Az ország jelenlegi helyzetében úgy döntöttünk, hogy inkább kispályás labdarúgótorna megszervezésére költünk, mint falunapra. A csapatjátékok közül a legnépszerűbb mifelénk a foci, ezért a környező magyar iskolákból hívtunk meg csapatokat, akik értékes ajándékokat nyerhetnek.”
A kispályás tornán a hazaiak mellett Tiszaásvány, Tiszaágtelek, Kisdobrony, Csongor és Makkosjánosi hatfős csapatai léptek pályára.
Nagy küzdelmet hozott a harmadik helyért vívott mérkőzés Tiszaásvány és Makkosjánosi között, amelyet 2-2-es döntetlen után büntetőrúgásokkal tudott csak megnyerni Makkosjánosi csapata.
A döntőig Nagydobrony és Csongor csapata jutott el, ahol hatalmas küzdelemben kis szerencsével nyert végül Nagydobrony, akik egyetlen kapuralövésükből szerencsés gólt tudtak szerezni.
A pontrúgóversenyt a kisdobronyi Soós Dávid, a dekázóversenyt pedig a nagydobronyi Hidi M Sándor nyerte.
Végül Őr Hidi László főszervezőtől minden csapat kapott az emléklap mellé egy futball-labdát, az első három helyezett érmet, kupát, a győztes nagydobronyi csapat pedig egy komplett mezt. A legtechnikásabb játékosnak járó különdíjat a nagydobronyi Hidi M Sándor, a legjobb játékosnak járót pedig a jánosi Rácz István vehette át.
A szervezők a lebonyolításban segédkező Nagydobronyi Focisulinak új hálókat is ajándékoztak.

Képes beszámoló

dózsa


 
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
FrissítésAll rights reserved@ Contact Benedek Csaba - nagydobrony@europe.com - © 2002-2014 - Minden jog fenntartva.