forex trading logo

Custom Search
joomla
Kedvenc kárpátaljai tanárom 2014 PDF Nyomtatás E-mail
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2014. október 30. csütörtök, 12:58

Logo

Hányszor kérdezik azt tőlünk, hogy ki a legkedvesebb tanárunk! Hányszor kezdünk lelkendezve mesélni volt iskolánk egy-egy pedagógusáról, aki talán már nem is él. Sokan közülük nemzedékeket tanítottak és neveltek a szó szoros értelmében életük odaadásával, és indították el tanítványaikat a társadalmi érvényesülésre. Persze annak idején rendszeresen megköszöntük munkájukat – leginkább a nyári szünet előtt –, de az igazi elismerést másokra bíztuk.

Most itt a lehetőség!

 

  Szavazhatunk* a szívünk szerint legkedvesebb, még élő korábbi vagy éppen mostani tanárunkra, tanítónkra és - az idei évtől kezdve, - óvónőnkre is. A Kiss Gyula nyugdíjas ungvári tanárember által létrehozott „Magyar Kultúráért Kárpátalján Alap” – melynek pénzösszegét a Kárpátaljai Ferences Misszió Alapítványra bízta – kamataiból lehetőség nyílt a legtöbb szavazatot kapó tanárnak, tanítónak és óvónőnek 50-50 ezer Ft egyszeri jutalmat adni.


Arra biztatunk mindenkit, akinek kötődése van vagy volt a Kárpátalján működő magyar oktatási intézményekhez, bátran szavazzon, és segítse alapítványunkat egy valóban társadalmi szintű elismerés átadásához.


Budapest, 2014. október

Kacsó András
a KFMA elnöke

 

Módosítás dátuma: 2014. október 30. csütörtök, 13:13
 
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
FrissítésAll rights reserved@ Contact Benedek Csaba - nagydobrony@europe.com - © 2002-2014 - Minden jog fenntartva.