forex trading logo

Custom Search
joomla
Tartalmas nyaralás Fonyódligeten PDF Nyomtatás E-mail
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2015. június 17. szerda, 08:00

 
A Nagydobronyi Középiskola 43 diákja magyarországi üdülésen vett részt a Balaton partján. Biatorbágy önkormányzatának meghívására iskolánk tanulói egy hetet tölthettek el Nagydobrony testvérvárosának Balaton parti nyaralójában Fonyódligeten.
 
A kis csapat 2015. június 6-án hajnalban indult útnak vonattal négy kísérőtanár felügyeletével. Budapesten már busz várta őket, ami először Biatorbágyra szállította a várakozással teli, izgatott csoportot. A polgármester hideg jégkrémmel és meleg szavakkal fogadta őket, majd rövid pihenő után újra útra kelve hamarosan célba értek. Az elhelyezkedés és az ebéd után már meg is hódíthatták a Balaton vizét.
A hét folyamán Fodor Piroska biatorbágyi tanárnő szervezett a gyerekek számára izgalmas programokat, hogy kipihenhessék a hosszú tanév fáradalmait. A keszthelyi kiránduláson megtekinthették a meseszép Festetics kastélyt és a Balaton múzeumot. Balatonbogláron rövid séta után a gömbkilátóról csodálhatták a tájat, majd a kötélpályán megmozgathatták az izmaikat és legyőzhették a félelmeiket, és bobozásra is volt lehetőség. A Balaton északi partján fekvő Badacsonyba hajóval utaztak át. Itt egy kis hegymászás után a Kisfaludy-kilátóról tekinthették meg a festői tájat. És persze rengeteg fürdés, esti séta, játékok, ének és diszkó mind-mind bekerültek a heti programba.
Péntek reggel búcsút intve a Balatonnak, kicsit szomorúan útra kelt a csapat hazafelé, ahol az aggódó szülők már nagyon várták őket. 
A táborozó gyerekek és a kísérőtanárok köszönik ezt a felejthetetlen hetet Biatorbágy önkormányzatának és a Nagydobronyi Középiskola igazgatóságának.
 

 

 


Módosítás dátuma: 2015. június 17. szerda, 08:20
 
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
FrissítésAll rights reserved@ Contact Benedek Csaba - nagydobrony@europe.com - © 2002-2014 - Minden jog fenntartva.