forex trading logo

Custom Search
joomla
Gyereknap a Pipacs táborban PDF Nyomtatás E-mail
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2015. június 23. kedd, 08:57

Június 19-én a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Nagydobronyi Alapszervezete gyermeknapot rendezett. 

 

 

Az eseménysorozatoknak a Nagydobronyi Középiskola adott otthont. A gyermeknapon nemcsak a táborozó, hanem az összes többi gyerek is részt vehetett, szeretettel vártak minden érdeklődőt. Az ünnepélyes megnyitón Kántor József, a Nagydobronyi Középiskola igazgatója és Őrhidi László, a KMKSZ helyi alapszervezetének elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.

Számos érdekes program várta a gyerekeket, mint például fafaragás, agyagozás, arcfestés, gyöngyfűzés, bőrdíszművesség. A gyerekek névre szóló bőr karkötőket is csináltathattak, illetve az ügyesebbek csinálhattak. Agyagból készítettek vázákat, amiket haza is vihettek. A fiúk pedig kisebb emléktárgyakat faraghattak, és ezeket is hazavihették ingyen.  

Nagy népszerűségnek örvendett a trambulin, a körhinta, az ugrálóvár és a csúszda. Lehetett vásárolni vattacukrot és jégkását is.

 A gyerekek különböző versenyeken is megmérethették magukat, melyek a tízórai elfogyasztása után kezdődtek. Az első az ügyességi verseny volt, amikor is a gyerekeknek zsákba ugrálásban, pingponglabda-egyensúlyozásban, seprűvel való labdavezetésben, ölben való focilabda vivésben, valamint műanyagpohárból való várépítésben jeleskedhettek. Ebben a versenyszámban a 6. osztályos tanulók győztek.

Ezután következett az ugrálókötél-verseny. Ez a versenyszám több fordulóból állt, és minden forduló győztese ingyenjegyet kapott, melyet különféle dolgokra válthatott be a gyermeknap folyamán.

A következő verseny a hullahoppozás volt, melyet azok a gyerekek nyertek, akik a legtovább bírtak karikázni. Ez a versenyszám 6 fordulóból állt, és szinte minden fordulóban holtverseny alakult ki.

Ebéd után kezdetét vette a várva-várt focibajnokság, erre a versenyszámra volt a legtöbb jelentkező. A megérdemelt győzelmet az 5. osztályos tanulók szerezték.

Természetesen a jól megérdemelt nyeremény sem maradt el, a versenyek győztesei plüss játékokat kaptak, valamint ingyenjegyet valamilyen játékra. Azok a gyerekek is kaptak ingyenjegyeket, akik minden nap jelen voltak a táborban.          

A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy a gyerekek jól érezzék magukat, és el is érték a céljukat, hisz minden gyerek örömteli arccal tért haza.


Módosítás dátuma: 2015. június 23. kedd, 09:17
 
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
FrissítésAll rights reserved@ Contact Benedek Csaba - nagydobrony@europe.com - © 2002-2014 - Minden jog fenntartva.