forex trading logo

Custom Search
joomla
A Pipacs pihenőtábor PDF Nyomtatás E-mail
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark
Írta: Administrator   
2015. június 29. hétfő, 11:15

A korábbi évekhez hasonlóan idén is sok szeretettel várta a gyerekeket a Pipacs pihenőtábor a Nagydobronyi Középiskola bázisán.

A tábor 2015. június 03-tól 22-ig működött, minden nap reggel 08:00-tól délután 14:00 óráig.

A táborban 130 gyerek pihent tanári felügyelet mellett.

A tábor működése alatt sok színes, tartalmas programra került sor. Több kirándulást is szerveztek, melynek helyszínei voltak: a helyi erdő, a nevickei, a munkácsi, illetve az ungvári vár, majd pedig gyerekjátékokat tanultak.

         Ellátogathattak és megismerhették közelebbről a helyi nevezetességeket: kirándultak az „Irgalmas Szamaritánus” gyermekotthonba, betekintést nyerhettek Id. Hidi Endre nagydobronyi keramikusművész munkájába, ezek kívül a „Rehoboth” szeretetotthon életébe is.        

Sportversenyekre is sor került „Vidám kezdetek” jeligével a csapatok között.

Június 19-én a „Pipacs” tábor bázisán a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség Nagydobronyi Alapszervezete gyermeknapot rendezett. A gyerekeknek lehetőségük volt kipróbálni a trambulint, a körhintát, az ugrálóvárat és a csúszdát. Vásárolhattak vattacukrot és jégkását is.

A szervezők mindent megtettek annak érdekében, hogy a gyerekek jól érezzék magukat a „Pipacs” pihenőtáborban. Reméljük, hogy a tábor minden résztvevője jól szórakozott és kipihente magát.


Módosítás dátuma: 2015. június 29. hétfő, 12:19
 
Google bookmarkFacebookJP-Bookmark

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
FrissítésAll rights reserved@ Contact Benedek Csaba - nagydobrony@europe.com - © 2002-2014 - Minden jog fenntartva.